Standard 31000 Risk Management

Standard 31000 Risk Management

Krovni standard za oblast upravljanja rizikom  i procene rizika jeste ISO 31000 Risk management.

Ovim standardom su date smernice za implementaciju procesa procene rizika u organizacione procese.

Implementacijom principa ovog standarda u organizacione procese, organizacija podiže vlastite kapacitete za prevenciju opasnih događaja.

Savremeno poslovanje u velikoj meri zavisi od sistema kvaliteta. Standard ISO 9001 za menadžment kvalitetom je svoje postulate zasnovao na principima standarda ISO 31000 Risk management. To dokazuje važnost samog standarda za upravljanje rizikom i implementacije njegovih principa u organizacione procese.

S4 GloSec Globalna bezbednost doo poseduje međunarodni sertifikat za edukacije u oblasti primene standarda ISO 31000 Risk management i dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Tim GloSec vrši efektivnu analizu postojećih dokumenata kojima se dokazuje implemntacije sistema upravljanja rizikom u poslovne procese i vrši savetovanje u cilju njegove optimizacije, održivosti i unapređenja.

Usluga uvođenja standarda ISO 31000 obično uključuje aktivnosti kao što su obuka i svest, razvoj procesa upravljanja rizicima, podršku u implementaciji i stalno praćenje performansi.  Glosec tim pomaže organizacijama da postignu kompletan i efikasan pristup upravljanju rizicima koji podržava njihove opšte ciljeve i zadatke usmerene na osnovno poslovanje.

Obuke za lica koja primenjuju standard ISO 31000 u organizaciji, se realizuju u GloSec Akademiji.

 

BEZBEDNOST JE IMPERATIV SAVREMENOG DOBA!

E-mail:

office@glosec.rs

Adresa:

Baštovanska 1/6, Beograd

Telefon:

+381 69-195-97-45

Radno vreme:

PON – PET: 9 – 17

O nama

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta.

Mapa sajta

GloSec NEWSLETTER

Prijavite se kako biste dobijali najnovije vesti i i informacije o uslugama.
Pogrešno uneta mejl adresa
Invalid Input
Vaša mejl adresa neće biti izložena spam-u.