Izrada elaborata vežbi za različite oblasti bezbednosti

Izrada elaborata vežbi za različite oblasti bezbednosti

Sve procene i planovi koje organizacija izradi u vezi sa bilo kojom oblasti bezbednosti (vanredne situacije, zaštite od udesa, bezbednost i zdravlje na radu, zaštita od požara, itd) zahtevaju praktičnu implementaciju i uvežbavanje primene u praksi. Najbolji plan izrađen od strane najboljih stručnjaka, ako nije implementiran i uvežban u praksi, nema upotrebnu vrednost.

Samo onaj plan reagovanja na različite opasnosti, koji je implementiran u praksi i uvežban za primenu, predstavlja kompletan plan. Svi ostali su samo dokumenta, koja zadovoljavaju zakonsku formu.

Dokazano je u praksi, da su organizacije koje su uvežbavale svoje zaspolene za postupanje u različitim kriznim situacijama, imale višestruko bolje rezultate u reagovanju na različite opasnosti.

S4 GloSec Globalna bezbednost doo ima veliko iskustvo u planiranju, organizaciji i realizaciji vežbi na različitim nivoima organizacija i u različitim oblastima bezbednosti. 
Rezultat: izrađeni elaborati za vežbe i uspostavljene evidencije u cilju praćenja budućih vežbi.

Privredno društvo S4 GloSec Globalna bezbednost je ovlašćeno pravno lice za izvođenje obuka u oblasti smanjenja rizika od katastrofa i upravljanja vanrednim situacijama, poverenika i zamenika poverenika, štabova za vanredne situacije,  stručnih operativnih timova, jedinica civilne zaštite.

BEZBEDNOST JE IMPERATIV SAVREMENOG DOBA!

E-mail:

office@glosec.rs

Adresa:

Baštovanska 1/6, Beograd

Telefon:

+381 69-195-97-45

Radno vreme:

PON – PET: 9 – 17

O nama

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta.

Mapa sajta

GloSec NEWSLETTER

Prijavite se kako biste dobijali najnovije vesti i i informacije o uslugama.
Pogrešno uneta mejl adresa
Invalid Input
Vaša mejl adresa neće biti izložena spam-u.