Izrada strategije upravljanja rizikom

Izrada strategije upravljanja rizikom

Upravljanje rizikom se ne može posmatrati segmentno u odnosu na organizaciju. Implementacija u poslovne procese i upravljanje rizikom na strateškom nivou je od prvorazrednog značaja za organizaciju. Na strateškom nivou se izrađuje vizija razvoja organizacije. Rizici su imanentno svojstvo svake organizacije, i stoga imaju prioritet u analiziranju i predizimanju mera tretmana.

S obzirom na postojanje različitih oblasti bezbednosti u organizaciji, neophodno je stvoriti širok okvir za upravljanje rizikom, međusobnu integraciju i optimizaciju procesa. Resursi koji će biti opredeljeni za sprovođenje mera za tretman rizika su od izuzetne važnosti. Blagovremenom pripremom, opredeljivanjem i angažovanjem negativne posledice rizika mogu da budu sprečene ili umanjene.

Strategija upravljanja rizikom omogućava sagledavanje, praćenje i reagovanje na rizike na najvišem-strateškom nivou. Efikasnost i efektivnost strateškog delovanja zavisi od usmeravanja kapaciteta ka optimalnim rešenjima i reakcijama.

Tim GloSec ima respektabilno iskustvo u izradi strategija upravljanja rizikom, bazirano na izradi različitih planskih i operativnih dokumenata.  Integracija stečenih znanja i iskustava omogućava kvalitetnu pomoć javnim i privrednim subjektima u izradi strtaeških dokumenata.

Rezultat je dokument „Strategija upravljanja rizicima“, sa konkretnim rešenjima i predlozima.

Zahvaljujući  strategiji upravljanja rizikom, moći ćete:

  1. Smanjiti rizik poslovanja
  2. Unaprediti poslovne procese
  3. Povećati sigurnost u poslovanju
  4. Uštedeti vreme i novac
  5. Smanjiti negativne posledice i iskoristiti prilike

BEZBEDNOST JE IMPERATIV SAVREMENOG DOBA!

E-mail:

office@glosec.rs

Adresa:

Baštovanska 1/6, Beograd

Telefon:

+381 69-195-97-45

Radno vreme:

PON – PET: 9 – 17

O nama

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta.

Mapa sajta

GloSec NEWSLETTER

Prijavite se kako biste dobijali najnovije vesti i i informacije o uslugama.
Pogrešno uneta mejl adresa
Invalid Input
Vaša mejl adresa neće biti izložena spam-u.