Bim platforma

Bim platforma

Sublimirajući veliko iskustvo, potrebe korporativnih organizacija, mikro, malih i srednjih pravnih lica i  rezultate naučno istraživačkog rada, ekspertski tim S4 GloSec Globalna bezbednost doo je razvio model platforme koja predstavlja temelj rada svakog menadžera bezbednosti, menadžera rizika i bilo kojeg menadžera u lancu upravljanja organizacijom ili njenim delom.

Naime, platforma je registrovana pod nazivom Bezbednosna Integralna Multimodalna platforma (BIM platforma)

Bezbednosna jer se odnosi na poslove bezbednosti koji se obavljaju ili se mogu obavljati u organizaciji. Organizacija ima mogućnost da “uključi” one segmente bezbednosti za koje ima potrebu. U slučaju da se sa povećanjem obima posla, proširenjem delatnosti ili usled drugih okolnosti, javi potreba za upravljanjem, do tada, neprimenjivanog segmenta bezbednosti, menadžer veoma jednostavno “uključuje” neophodni segment bezbednosti i prilagođava ga postojećim uslovima poslovanja.

Integralna jer objedinjuje sve aspekte bezbednosti. Platforma omogućava da se izrade i posebni segmenti bezbednosti, u skladu sa zahtevima klijenta. Integracija poslova bezbednosti podrazumeva njihovu međosobnu povezanost u funkcionalnom i logičkom smislu. Takođe, podrazumeva i smanjenje problema usled dupliranja zahteva u skladu sa različitim zakonima.

Multimodalna jer omogućava korisniku upotrebu samo onog ili onih segmenata bezbednosti koji su aktuelni prema zakonskim zahtevima ili potrebama organizacije. Takođe je moguće, opredeliti upravljanje poslovima bezbednosti prema projektnim zahtevima (npr, nova gradilišta, objekti, i sl).

Platforma omogućava komunikaciju između menadžera različitog nivoa upravljanja. Omogućava obaveštavanje o nastupajućim aktivnostima, prijem informacija iz drugih sistema u organizaciji (u skladu sa stepenom tajnosti), praćenje planskih aktivnosti i upozoravanje na njih, obaveštavanje o aktivnostima koje su u kritičnom periodu izvršenja, izveštavanje o realizaciji pojedinih procesa ili aktivnosti, itd. Posebna vrednost platforme jeste u tome što menadžerima omogućava upravljanje rizikom u pojednim procesima, segmentima i aktivnostima.

Platforma će biti dostupna u On-line verziji, sa potpuno zaštićenim podacima. Pravo pristupa ima samo korisnik, a po posebnom odobrenju administator platforme.

 

BEZBEDNOST JE IMPERATIV SAVREMENOG DOBA!

E-mail:

office@glosec.rs

Adresa:

Baštovanska 1/6, Beograd

Telefon:

+381 69-195-97-45

Radno vreme:

PON – PET: 9 – 17

O nama

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta.

Mapa sajta

GloSec NEWSLETTER

Prijavite se kako biste dobijali najnovije vesti i i informacije o uslugama.
Pogrešno uneta mejl adresa
Invalid Input
Vaša mejl adresa neće biti izložena spam-u.