Inovacije

Inovacije u oblasti bezbednosti stvaraju povoljnije uslove za razvoj osnovne delatnosti

Savremena organizacija, svih veličina, ima potrebu da inovira svoj asortiman proizvoda i usluga, kako bi bila konkurentna na tržištu. Aktuelne su pre svega tehnološke promene koje zahtevaju inovirana znanja za praćenje i implementaciju. Međutim, u korak sa tehnološkim promenama, kreću se i promene u menadžmentu, organizaciji, resursima, itd.

Inovacije su veoma važne za svaku organizaciju, jer predstavljaju pokretačku snagu organizacije. Prepoznavanje potreba za inovacijom, takođe predstavlja ključni momenat za stvaranje tržišne prednosti. Od stvaranja ideje do realizovane inovacije, neophodno je upravljanje inovacijama.

Bezbednost kao funkcija u organizaciji ima vrhunsku važnost. Stoga joj je potrebno posvetiti veliku pažnju u cilju održavanja efikasnosti i efektivnosti. Veliki je broj oblasti bezbednosti koji čine korporativnu bezbednost. Veliki je broj faktora koji utiču na efikasnost i efektivnost svake oblasti bezbednosti. Dinamičnost i broj informacija su inputi za donošenje odluka. Shodno tome, neophodno je uvođenje veštačke inteligencije u proces donošenja odluka.

Tim S4 GloSec Globalna bezbednost doo je prepoznao potrebu za stvaranjem  alata koji će omogućiti kompanijama upravljanje poslovima bezbednosti na inovativan i praktičan način, a ujedno omogućiti generisanje više vremena za inovacije u osnovnoj delatnosti kojom se bavi organizacija.

Pomoću veštačke inteligencije, moguće je izraditi softverska rešenja kojima se pomaže donosiocima odluka da brže, lakše i efektivnije prikupljaju i analiziraju informacije, od značaja za poslovno upravljanje.

Image

BEZBEDNOST JE IMPERATIV SAVREMENOG DOBA!

E-mail:

office@glosec.rs

Adresa:

Baštovanska 1/6, Beograd

Telefon:

+381 69-195-97-45

Radno vreme:

PON – PET: 9 – 17

O nama

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta.

Mapa sajta

GloSec NEWSLETTER

Prijavite se kako biste dobijali najnovije vesti i i informacije o uslugama.
Pogrešno uneta mejl adresa
Invalid Input
Vaša mejl adresa neće biti izložena spam-u.