Konsalting u oblasti upravljanja rizikom

Konsalting u oblasti upravljanja rizikom

Upravljanje rizikom znači upravljanje šansama ili mogućnostima. Rizik je u vezi sa neizvesnošću. To znači da su rizična stanja, ona u kojima nije sve kristalno jasno, ali postoje tragovi informacija koje ukazuju na rešenje. Upravljati rizikom znači, pronaći kritične takče u poslovanju, analizirati elemente koji utiču na njih i delovati preko tih elemenata u cilju sprečavanja ili smanjenja efekata negativnih događaja.

Identifikacija takvih tragova, omogućava posebno edukovanim menadžerima rizika, da prepoznaju načine rešavanja nastalog ili potencijalnog problema i pomognu procesu donošenja odluka. Donošenje odluka je krajnji cilj svake organizacije. Odlukama se organizacija usmerava u pravcu rešenja postavljenih ciljeva.

Simptomi negativnih događaja se nalaze u okruženju organizacije. Edukovan i siguran menadžer rizika ih lako prepoznaje i sistematizuje. Primenom određnih metoda, menadžer rizika, vrlo efikasno istražuje nastale ili potencijalne okolnosti i zaključuje mere za delovanje ili prevenciju.

S4 GloSec Globalna bezbednost je lider na tržištu u oblasti upravljanja rizikom. Ostvarujemo saradnju sa drugim kompanijama i obrazovnim ustanovama u ovoj oblasti, u cilju stalnog poboljšavanja usluga i znanja.

GloSec tim može da izvrši analizu procesa u Vašoj organizaciji, identifikuje probleme i predloži rešenja. Takođe, možemo da uspostavimo sistem kriznog menadžmenta zasnovan na permanentnom upravljanju rizikom.

BEZBEDNOST JE IMPERATIV SAVREMENOG DOBA!

E-mail:

office@glosec.rs

Adresa:

Baštovanska 1/6, Beograd

Telefon:

+381 69-195-97-45

Radno vreme:

PON – PET: 9 – 17

O nama

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta.

Mapa sajta

GloSec NEWSLETTER

Prijavite se kako biste dobijali najnovije vesti i i informacije o uslugama.
Pogrešno uneta mejl adresa
Invalid Input
Vaša mejl adresa neće biti izložena spam-u.