Poslovna praksa

Image

GLOSEC POSLOVNA PRAKSA - PRILIKA ZA STICANJE PRAKTIČNOG ISKUSTVA I USAVRŠAVANJE POSLOVNIH VEŠTINA!

Tražite način da steknete praktično iskustvo u izradi dokumenata iz oblasti bezbednosti i usavršite svoje veštine?

Želite da se upoznate sa radom u realnom poslovnom okruženju i izgradite svoju mrežu profesionalnih kontakata?

GloSec program poslovne prakse je prava stvar za vas!


Image
Image
GloSec program poslovne prakse je otvoren za zaposlene i nezaposlene osobe i studente svih nivoa akademskih studija. S4 GloSec Globalna bezbednost vam pruža priliku da radite sa različitim organizacijama, steknete dragocena znanja i veštine u oblasti usluga bezbednosti i stvorite sebi uslove za uspešnu profesionalnu karijeru. GloSec tim mentora i stručnjaka pružiće vam podršku i pomoć u svakom trenutku, kako bi vaša poslovna praksa bila što uspešnija i korisnija za vas.
Image
Ako ste zaposleni, GloSec program poslovne prakse pruža izuzetnu priliku da unapredite svoje veštine i znanja, i karijerno napredujete.
Ako ste nezaposleni, GloSec poslovna praksa je idealna prilika da steknete praktično iskustvo i izgradite svoj portfolio. Pored toga, GloSec poslovna praksa može vam pomoći da pronađete zaposlenje koje vam odgovara.
Image
Image
Image
Tokom GloSec poslovne prakse imaćete priliku da se upoznate sa novim tehnologijama i trendovima u oblasti bezbednosti i razvijete nove veštine koje su relevantne za vaš trenutni ili budući posao.
Ne propustite priliku da steknete iskustvo koje će vam pomoći da se istaknete na tržištu rada i izgradite uspešnu karijeru. Prijavite se za GloSec program poslovne prakse danas i započnite svoj put ka uspehu!
Image
GloSec sertifikat koji dobijetate na kraju poslovne prakse predstavlja dokaz da ste uspešno završili program i stekli neophodno praktično znanje i veštine iz oblasti bezbednosti. Poslodavci traže kandidate sa iskustvom i znanjem, a GloSec sertifikat vas čini konkurentnijim kandidatom, potvrđuje da ste spremni da preuzmete odgovornost i da posedujete praktično znanje i veštine koje su potrebne oblasti bezbednosti.
Image

BEZBEDNOST JE IMPERATIV SAVREMENOG DOBA!

E-mail:

office@glosec.rs

Adresa:

Baštovanska 1/6, Beograd

Telefon:

+381 69-195-97-45

Radno vreme:

PON – PET: 9 – 17

O nama

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta.

Mapa sajta

GloSec NEWSLETTER

Prijavite se kako biste dobijali najnovije vesti i i informacije o uslugama.
Pogrešno uneta mejl adresa
Invalid Input
Vaša mejl adresa neće biti izložena spam-u.