GloSec Klub Partneri

Image

GloSec klub partneri ima za cilj da unapredi kvalitet bezbednosnih usluga i stvori uslove za zajednički nastup na tržištu u cilju postizanja boljih poslovnih rezultata.

GloSec klub partneri je mreža partnera koji dele naše vrednosti i ciljeve, a koji žele da zajedničkim kapcitetima unapredimo rezultate poslovanja.

Članovi GloSec kluba partneri dobijaju pristup sledećim pogodnostima:

  1. Mogućnost za saradnju i zajedničko nastupanje na tržištu: Članovi GloSec kluba partneri imaju mogućnost da sarađuju sa drugim članovima, kako bi zajednički nastupali na tržištu, razmenjivali iskustva i znanja.
  2. Specijalni popusti na proizvode i usluge: Članovi GloSec kluba partneri imaju posebne popustime na proizvode i usluge koje nude drugi članovi GloSec kluba partneri.
  3. Članovi GloSec kluba imaju popust 20% na sve edukacije GloSec akademije
  4. Povećanje vidljivosti na tržištu: Članovi GloSec kluba partneri su uključeni u GloSec bazu partnera. Postavljanjem logoa članova na stranicu Glosec kluba partnera možete obezbediti bolju prepoznatljivost i vidljivost na tržištu.
  5. Mogućnost razvoja novih poslovnih prilika: Partneri će imati pristup različitim poslovnim prilikama koje nudi Glosec klub, kao što su partnerstva sa drugim kompanijama, učešće na projektima, itd.
  6. 25% popusta na učešće u događajima koje organizuje GloSec u okviru Međunarodnog foruma ,,Bezbednost za budućnost” (Napomena: usklađeno sa pravilima organizacije foruma)
  7. 2 puta godišnje okupljanja članova GloSec kluba partneri u prostorijama GloSec-a
  8. Cena članarine za GloSec klub partneri je 400 € godišnje
     *Cene su navedene bez PDV

BEZBEDNOST JE IMPERATIV SAVREMENOG DOBA!

E-mail:

office@glosec.rs

Adresa:

Baštovanska 1/6, Beograd

Telefon:

+381 69-195-97-45

Radno vreme:

PON – PET: 9 – 17

O nama

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta.

Mapa sajta

GloSec NEWSLETTER

Prijavite se kako biste dobijali najnovije vesti i i informacije o uslugama.
Pogrešno uneta mejl adresa
Invalid Input
Vaša mejl adresa neće biti izložena spam-u.