Sajam bezbednosti

BALKAN SECURITY EXPO 2024

Image

SAJAM BEZBEDNOSTI ,,BALKAN SECURITY EXPO 2024”

Regionalna asocijacija za bezbednost i krizni menadžment (RABEK), u saradnji sa privrednim društvom S4 GloSec Globalna bezbednost doo, organizuje sajam bezbednosti ,,BALKAN SECURITY EXPO 2024“. Medijski pokrovitelj sajma je vodeći magazin za bezbednost u Republici Srbiji SECURITYSEE.

Ovaj prestižni događaj, koji se održava 7. i 8. juna 2024. godine u Beogradskoj Hali Sportova, prati trendove i standarde u industriji bezbednosti.

Image

,,BALKAN SECURITY EXPO 2024“ će biti epicenter okupljanja vodećih domaćih i međunarodnih stručnjaka, domaćih i inostranih proizvođača, distributera i ključnih aktera u sektoru tehničke i fizičke bezbednosti, sajber security rešenja i informacione zaštite, zaštite od požara,  bezbednosti i zaštite zdravlja na radu, bezbednosnog menadžmenta, edukacija i mnogih drugih oblasti bezbednosti…

Učesnici će imati jedinstvenu priliku da istražuju inovacije, upoznaju se sa trenutnim trendovima, poboljšaju svoje znanje, i ostvare direktan kontakt sa potencijalnim partnerima i klijentima. Ovaj događaj nije samo sajam - to je platforma za umrežavanje, širenje poslovnih mogućnosti i jačanje globalnog uticaja regiona u oblasti bezbednosti.


Posetite sajam bezbednosti ,,BALKAN SECURITY EXPO 2024“ u Beogradu i budite deo promene u svetu bezbednosti. Za više informacija, posetite naš sajt Balkan Security EXPO 2024

BEZBEDNOST JE IMPERATIV SAVREMENOG DOBA!

E-mail:

office@glosec.rs

Adresa:

Baštovanska 1/6, Beograd

Telefon:

+381 69-195-97-45

Radno vreme:

PON – PET: 9 – 17

O nama

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta.

Mapa sajta

GloSec NEWSLETTER

Prijavite se kako biste dobijali najnovije vesti i i informacije o uslugama.
Pogrešno uneta mejl adresa
Invalid Input
Vaša mejl adresa neće biti izložena spam-u.